Descobreix el vi més enllà del seu color, sabor i aroma.

 

RUTA DELS VINS DE L’EMPORDÀ.

Tens ganes de viure una experiència vinícola a l’Empordà? Al Camping Joncar és possible! T’oferim allotjament en el teu cap de setmana especial de la Ruta del Vi DO Empordà.

L’Empordà ofereix paisatges de vinya impressionants. Vins que expressen tota l’essència del Mediterrani. Una cultura gastronòmica reconeguda a tot el món una oferta il·limitada de cuina vinculada a la terra i als productes locals. Destaca el turisme enogastronòmic juntament amb un ventall d’empreses d’activitats entorn del món del vi.
La Denominació d’Origen Empordà és una denominació d’origen vinícola que abasta majoritàriament terrenys de les comarques de l’Alt i el Baix Empordà.
L’enoturisme et reserva una experiència inoblidable a la Costa Brava, a l’Empordà. La Ruta del Vi DO Empordà et permetrà reviure una llarga història de tradició de la terra, que remet als temps dels romans. Viu d’aprop la nostra identitat gastronòmica. Descobreix tots els secrets dels vins blancs, rosats i tints de la DO Empordà! T’ho perdràs?
Distintes bodegues de la Costa Brava et conviden a viure experiències inoblidables. Una gran quantitat de bars i botigues de vi que et permeten catar i comprar els millors vins DO Empordà. Si desitges aprendre més sobre el vi, i posar a prova els teus sentits no et perdis les activitats que tenim organitzades per a tu. Grans cates per a gaudir de reunions amb amics, empreses, esdeveniments…
Combina la teva experiència inoblidable amb un bon descans en paisatges idíl·lics.

Càmping Joncar Mar t’ofereix una gran varietat de possibilitats on podràs allotjar-te. Bungalows, Mobil-Homes, Apartaments, Loft o fins i tot en autocaravanes! Escapa’t un cap de setmana i disfruta dels vins i la calma.

 

RUTA DELS VINS DE L'EMPORDÀ
RUTA DELS VINS DE L'EMPORDÀ

Tens ganes de viure una experiència vinícola a l’Empordà?

Al Camping Joncar és possible!